Een Despacho Ceremonie is een eeuwenoude krachtige ceremonie, een heilig moment van bewust creëren met het Universum. Als je in ceremonie samen bent met de Bron en de zichtbare en onzichtbare werelden, brengt dat een bewuste interactie met Al wat Leeft. Het creëren van het Despacho ontstaat vanuit liefde, vanuit dankbaarheid voor alle zegeningen. Door je gebeden, wensen en intenties leven in te blazen in ceremonie, neem je de stap om de wereld van je dromen te creëren. 

Een Despacho is een prachtig dankbaarheidoffer dat gemaakt wordt van allerlei natuurlijke materialen zoals bloemblaadjes, kruiden en zaden, rijst, zoetigheid en allerlei symbolen die de wensen en intenties van de deelnemer(s) weergeven. Een kleurrijke mandala van de pracht van de natuur!

Als het offer compleet is, wordt je energieveld ermee gereinigd waarna het aan de natuur wordt gegeven voor transformatie. Een Despacho Ceremonie brengt diepe heling en transformatie. Het Despacho, als heilige energie-uitwisseling tussen jou, het Universum en Moeder Aarde, helpt je om in ‘Ayni’ – in juiste relatie – te komen met de wereld om je heen.

Een despacho kan zowel individueel als in groepsverband gedaan worden.

Ingepakt despacho dank- en wensoffer
Ingepakt despacho dank- en wensoffer

De groepsdespacho’s zijn Ayni despacho’s. We maken een kleurrijk dankoffer waarbij we stilstaan bij alles waar we dankbaar voor zijn, en bij onze dromen en wensen. Ayni – de wet van de wederkerigheid – brengt ons op haar beurt weer zegeningen.

Persoonlijke despacho ceremonies zijn afgestemd op je persoonlijke situatie en wensen. Dit kan zowel een Ayni Despacho zijn als een despacho voor succes in werk en zaken bijvoorbeeld.

Neem voor meer informatie over een persoonlijk despacho even contact met me op om je wensen te bespreken. Aan een individueel despacho kan een reiniging van je energieveld vooraf gaan. De totale duur van de ceremonie is ongeveer 2,5 tot 3 uur.