Wat leuk dat je mijn site bezoekt, welkom!

Ik ben Emily van Houts en ik heb een passie om mensen te helpen door energy healing zodat zij gegrond, krachtig en in balans in het leven staan.

Emily van Houts

Emily van Houts, Founder & owner Praktijk Sterrenwijs

In 2008 heb ik Praktijk Sterrenwijs opgericht om invulling te geven aan mijn grote verlangen mensen te helpen via energy healing en daarmee een bijdrage te leveren aan het vergroten van het licht en de liefde in de wereld. Al sinds mijn jeugd heb ik grote interesse in spiritualiteit en in 2000 werd ik mij steeds bewuster dat ik met ‘energieën’ kon communiceren en werken.

Sindsdien heb ik mij ondergedompeld in cursussen, workshops, trainingen, ceremonies en inwijdingen. De grote Hatun Karpay inwijdingen ontving ik direct van de paqo’s uit Peru. Enkele jaren heb ik deze liefdevolle sjamanen in mijn praktijk ontvangen voor healing sessies, workshops, ceremonies en inwijdingen. Ik heb enorm veel gehad aan de teachings van de paqo’s, van grote namen in de wereld van energy healing en van de minder bekende maar zeker zo krachtige leermeesters en energy healers. Al deze ervaringen droegen bij aan het vergroten van mijn innerlijke vrede en kracht, het bracht me wijsheid en het inspireerde mijn manier van werken met energie. Tegelijkertijd inspireerden de ervaringen in mijn praktijk mij om de healingprocessen steeds meer aan te scherpen en me af te stemmen op de behoeften van diegenen die mijn hulp vroegen. Zo heb ik eigen methodes ontwikkeld voor het doen van effectieve huisreinigingen en andere healingsessies op afstand.

Via Praktijk Sterrenwijs geef  ik persoonlijke healingsessies, huisreinigingen en inwijdingen. En nu ook online trainingen op mijn Sterrenwijs Academy! Dit is een droom die uit is gekomen is; zo kan ik nog meer mensen helpen om te leren werken met energie en heling en balans te brengen in hun leven en dat van anderen. Mijn kennis en ervaring deel ik heel graag met jou! Dit vertaalt zich nu in de Sterrenwijs Energy Healing waarin jij je kunt verdiepen via mijn Sterrenwijs Academy.