Sterrenwijs Kolibri
De Kolibri staat voor het vinden van de vrede in chaos.

In deze tijden van onrust en onzekerheid kunnen we ons soms stuurloos en angstig voelen. Het kan dan helpen om contact te maken met de energie van Kolibri. Dit kleine vogeltje beweegt zijn vleugels zo snel dat ze haast stil kan hangen in de lucht. Hierdoor staat ze symbool voor het vinden van de stilte in beweging; de vrede in de chaos kunnen vinden in jezelf, ongeacht hoe onrustig de situatie om je heen ook is.

Daarnaast kan Kolibri grote afstanden afleggen zonder dat ze voorraad hoeft op te slaan in haar lijfje. Kolibri leert ons daarmee om vol moed en vertrouwen het avontuur van ons leven aan te gaan. Wanneer Kolibri zich dan voedt, doet ze dat niet met het eerste het beste wat ze tegenkomt op haar weg. Dit prachtige vogeltje voedt zich met de zuiverste nectar! Laat haar jou leren om ook van de nectar van het leven te drinken; om jezelf te voeden met datgene wat jou werkelijk energie en levenskracht geeft. Zodat jij jouw pad met licht, vreugde en liefde kunt vervolgen.

Hoe kun je contact maken met de energie van Kolibri? Je kunt je in meditatie op haar afstemmen en haar hulp vragen. Door middel van shape shifting (kan ook in gedachten ;-)) kun je je verplaatsen in haar, alsof je zelf zo kunt fladderen, en daarmee voelen hoe een Kolibri jou rust kan geven. Ook via een afbeelding, bijvoorbeeld als achtergrond op jouw telefoon of tablet, kun je haar energie naar je toetrekken en je zo laten inspireren door de lichtheid van Kolibri. Talloze wegen dus om Kolibri energie naar je toe te trekken, probeer het eens uit en ik hoor graag wat het je brengt!

In Munay & Stay Safe!