Op woensdag 8 april, is de 2e volle Supermaan van dit jaar! 🌕 De Maan staat dichterbij de Aarde en daardoor kunnen we ook een sterkere uitwerking ervaren.

Met recht: een Supermaan!

Al sinds de vorige Supermaan, op 9 maart, zijn we bezig om diepere lagen van ons aardse en kosmische bewustzijn in ons energieveld te verankeren. Dat kan gepaard gaan met wat ascensiesymptomen, zowel fysiek als emotioneel, maar wanneer we zoveel mogelijk met de stroom meegaan in plaats van weerstand bieden, dan brengt het ons een stevigere bodem en verbinding met onze kracht. En dat kunnen we omzetten in daadkracht en enthousiasme voor het nieuwe.

Als je met de volle Supermaan een kaarsje brandt of vuurtje maakt, dan kun je aan het vuur het oude in jou geven – datgene wat niet meer past bij jouw dromen en wensen voor deze nieuwe lente. En vraag het vuur of de vlam daarna dan om jouw innerlijk vuur aan te wakkeren met de kwaliteiten die je deze lente in jezelf wilt aanboren of herontdekken. Kwaliteiten die jou een blijer mens maken. Dan wordt niet alleen jouw wereld maar de wereld voor iedereen ook meteen een fijnere plek!

Happy Supermoon! 🌕💫🌏💕