Kleine persoonlijke despacho
Persoonlijke despacho ceremonie

Een Despacho Ceremonie is een eeuwenoude krachtige ceremonie, een heilig moment van bewust creëren met het Universum. Als je in ceremonie samen bent met de Bron en de zichtbare en onzichtbare werelden, brengt dat een bewuste interactie met Al wat Leeft. Het creëren van het Despacho ontstaat vanuit liefde, vanuit dankbaarheid voor alle zegeningen. Door je gebeden, wensen en intenties leven in te blazen in ceremonie, neem je de stap om de wereld van je dromen te creëren. Het is zowel een heilig moment van dankbaarheid als voor het toelaten van overvloed, en dat kan op allerlei vlakken zijn.

Een Despacho is een prachtig dankbaarheidoffer dat gemaakt wordt van allerlei natuurlijke materialen zoals bloemblaadjes, kruiden en zaden, rijst, zoetigheid en allerlei symbolen die de wensen en intenties van de deelnemer(s) weergeven. Een kleurrijke mandala van de pracht van de natuur!

Als het offer compleet is, wordt je energieveld ermee gereinigd waarna het aan de natuur wordt gegeven voor transformatie. Een Despacho Ceremonie brengt diepe heling en transformatie. Het Despacho, als heilige energie-uitwisseling tussen jou, het Universum en Moeder Aarde, helpt je om in ‘Ayni’ – in juiste relatie – te komen met de wereld om je heen.

Een despacho kan zowel individueel als in groepsverband gedaan worden. Ook kan een despacho heel goed op afstand gedaan worden. Daarbij ontvang je na afloop een uitgebreid verslag per mail.

De groepsdespacho’s zijn Ayni despacho’s. We maken een kleurrijk dankoffer waarbij we stilstaan bij alles waar we dankbaar voor zijn, en bij onze dromen en wensen. Ayni – de wet van de wederkerigheid – brengt ons op haar beurt weer zegeningen.

Persoonlijke despacho ceremonies zijn afgestemd op je persoonlijke situatie en wensen. Dit kan zowel een Ayni Despacho zijn als een despacho voor succes in werk en zaken bijvoorbeeld.

Neem voor meer informatie over een persoonlijk despacho even contact met me op om je wensen te bespreken. Aan een individueel despacho kan een reiniging van je energieveld met krachtstenen vooraf gaan. De totale duur van de ceremonie is ongeveer 2 tot 2,5 uur. De ceremonie kan ook op afstand gedaan worden waarbij we van te voren jouw wensen en behoeften bespreken die vervolgens meegenomen worden in het despacho. Na afloop ontvang je een verslag per mail met een foto van het despacho.