“Mijn pad van heling en bewustwording is voor mij jaren geleden begonnen. Het is een ontdekkingsreis naar binnen met grote uitdagingen. Telkens komen er mensen in mijn leven, die elk op hun eigen unieke manier mij een stukje verder helpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling en groei. Deze keer kwam Emily op mijn pad. Er was veel onrust in mezelf en mijn omgeving. Ik heb Emily gevraagd om mij te helpen.

De afstandssessie met Emily was voor mij heel bijzonder. Hierbij bleek afstand helemaal niet belangrijk te zijn, de sessie werkte energetisch heel krachtig en diep. Ik voelde een hele fijne, lichte, en zachte energie binnenkomen. Dit gaf mij veel vertrouwen. Ik kon goed ontspannen en er werd bij mij veel aangeraakt: “Donker, spanning, angst en pijn loste op in Licht, vertrouwen en er in liefde voor mezelf zijn”. Mijn ademhaling was hierbij een krachtig hulpmiddel. Er kwam van alles in beweging en de energie begon te stromen. Mijn hart ging open en begon als een zonnetje te stralen en verwarmde mijn hele lichaam. Aan het einde van de sessie was alles goed, ik voelde me veilig, sereen en vrij.

Het verslag van Emily was prachtig, ze liet mij iets zien waar ik zelf niet meer bij kon. Mijn innerlijk kind en haar prachtige, magische kwaliteiten. Emily gaf waardevolle tips om aan mezelf te werken. De afstandssessie maakte voor mij mijn energetisch pad vrij naar mijn innerlijk kind, mijn hart en onvoorwaardelijke liefde. “Door de kwaliteiten in mijn hart te voeden in mijn leven, ontstaat er ruimte om mezelf liefde te gunnen en te geven”. Emily heeft me heel goed geholpen en ik wil nog heel graag meer bij haar doen. Munay-Ki, Nusta Karpay en Despacho ceremonie lijken mij mooie aanvullingen om mijn innerlijke kwaliteiten te voeden, te ontwikkelen en te integreren in mijn hart, mijn lichaam en mijn leven.

Dank je wel Emily voor dit prachtige, magische geschenk en deze hartverwarmende ervaring.”

Ans