Munay betekent de kracht van je hart en onvoorwaardelijke liefde, en Ki kracht. De gedachte erbij is “wees wie je echt bent”. De Munay-Ki verbindt je weer met je hart, met de Aarde en het Universum en Al wat daarin leeft, op een liefdevolle en stille manier. De Munay-Ki is een inwijdingspad van 9 initiaties.

De oorsprong van de Munay-Ki ligt bij de eerste medicijnmannen en -vrouwen die zo’n 30.000 jaar geleden tijdens de ijstijd vanuit de Indus-vallei naar Amerika trokken. Gedurende de lange reizen zijn de grote initiaties van deze Earthkeepers, of Aardebewaarders, door verschillende veranderingsprocessen gegaan. De huidige inwijdingen van de Munay-Ki komen van de Q’ero sjamanen, de directe afstammelingen van de Inca, uit de berggebieden en amazone van Peru. Als bewaarders van oude en heilige wijsheid en als zorgdragers van de Aarde, voelen zij dat het nu tijd is om deze initiaties door te geven aan de Westerse wereld voor heling van mens en aarde. Deze inwijdingen zijn nu beschikbaar voor iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt.

Diep helende energieprocessen worden door de initiaties in beweging gezet. Je energieveld wordt gereinigd van zware energie die daar is achtergebleven na moeilijke periodes of trauma’s. Hierdoor wordt je energieveld lichter en kunnen je chakra’s weer gaan stralen met de heldere kleuren die ze van nature hebben – de kleuren van de regenboog.

Door de inwijdingen evolueren we naar een hogere frequentie, waardoor we ons meer en meer afstemmen op liefde. Het stelt ons in staat ons DNA te veranderen, waardoor onze lichamen zich kunnen aanpassen aan de frequentie van de nieuwe aarde, waarin we geleid worden door ons hart en door liefde en niet langer door pijn.

De profeties van de oude beschavingen, zoals de Inca, de Maya, de Hopi en meer, kondigen een nieuw mensenras aan; de mens die vrij is van angst en leeft vanuit het hart. De Munay-Ki is een prachtig middel om ons te ontwikkelen van homo sapiens naar “homo luminous” – de verlichte mens, scheppers van de nieuwe wereld, die begonnen is op 21 december 2012. Deze nieuwe mens zijn wij zelf.

De initiaties

De Munay-Ki begint met 4 basis inwijdingen:
De eerste is de Helers rite. Door deze inwijding wordt de helende kracht van je handen gewekt. Het activeert je helende reis.
De Banden van Kracht is de tweede inwijding. Hierbij worden beschermende krachtbanden in je energieveld geweven.
De derde initiatie is de Harmonie rite. Deze inwijding verbindt je met de scheppende en organiserende principes van het Universum.
De laatste basisrite is de Zieners rite. Dit activeert je mogelijkheid om de onzichtbare werelden van energie waar te nemen.

Daarna volgen 3 Lineage Rites:
De Daykeepers rite, de Hoeder van de Dag, zet aan om je verbinding met het vrouwelijke te helen. Zowel je innerlijke vrouw, als je relatie met Moeder Aarde. Het helpt je om over angst heen te stappen en vrede en waarheid in praktijk te brengen.
De Wisdomkeepers rite, de Hoeder van Wijsheid, helpt je om je relatie met je innerlijke man en met Vader Zon te helen. Het verbindt je met de oude wijsheid, die je vol vreugde en vrede kunt gaan beoefenen.
De Earthkeepers rite, de Hoeder van de Aarde, verbindt je met een lijn van Aartsengelen, beschermers van ons sterrenstelsel. Je wordt een verzorger van alle leven op Aarde. Met deze inwijding wordt de kracht van je intentie, en daarmee van je creërend vermogen, vergroot.

En als laatste de nieuwe inwijdingen:
De Starkeepers rite, de Hoeder van de Sterren, is de transmissie die je stevig en veilig verankert in de nieuwe tijd, die begonnen is rond 2012. Je chakra’s worden geïnformeerd met de laatste codes voor de Nieuwe Mens waardoor je DNA evolueert in dat van de homo luminous.
De Creator rite, de initiatie van de Schepper, is de laatste transmissie en deze activeert het Goddelijke Licht in jou. Het stelt je in staat je direct te verbinden met de Bron, met de Eenheid. Het gevoel van afgescheidenheid wordt een illusie. Deze initiatie is pas sinds de zomer van 2006 door te geven van mens tot mens.

De initiaties worden gegeven als energetische zaadjes. Door ze aandacht te geven en ze praktisch toe te passen in je dagelijks leven, kunnen ze tot grote bloei komen en zul je de innerlijke wijsheid hebben om jouw hemel hier op aarde te creëren.

De Munay-Ki verhoogt je bewustzijnsniveau en je gaat vanuit eigen verantwoordelijkheid naar situaties kijken.

Munay-Ki ontvangen

Wil je de Munay-Ki ontvangen, dan kan dit zowel in de praktijk als ook op afstand. Daarnaast kunnen de initiaties in individuele sessies doorgegeven worden of het kan in groepsverband (vanaf 2 personen). Ook kun je ervoor kiezen om te leren hoe je de rites zelf weer door kunt geven aan dierbaren of mensen in je naaste omgeving. Je krijgt eveneens een informatiemap over de Munay-Ki. Wanneer je de inwijdingen op afstand ontvangt, stuur ik de map naar je op.

Bij Sterrenwijs zijn er verschillende trajecten met bijbehorende tarieven mogelijk voor de Munay-Ki, afhankelijk of je de inwijdingen alleen wilt ontvangen, ook wilt leren doorgeven, in hoeveel sessies je de inwijdingen wilt ontvangen en of je het traject individueel of in groepsverband (vanaf twee deelnemers) wilt doen. Je kunt de inwijdingen in drie sessies ontvangen, waarbij in de eerste sessie de vier basisinwijdingen worden gegeven, in de tweede sessie de drie lineage inwijdingen en in de derde sessie de twee laatste inwijdingen. Je kunt er ook voor kiezen meer tijd tussen de inwijdingen te laten zitten voor integratie. Het is dan mogelijk om het in zeven keer te doen. In de eerste sessie ontvang je de eerste twee basisinwijdingen, in de tweede sessie de laatste twee van de basisinwijdingen, en in elke sessie daarna telkens een inwijding.

Kijk voor tarieven op de tarieven pagina.

Bij het ontvangen van de inwijdingen ontvang je schriftelijk cursusmateriaal in elke sessie. Kies je voor een cursus waarbij je leert de initiaties door te geven, dan ontvang je tevens aan het einde van de cursus je eigen Pi-steen(inwijdingssteen) en een dvd over de Munay-Ki.

Wil je meer weten over de Munay-Ki of een afspraak maken, neem dan hier middels onderstaand formulier contract op.