Whoop Whoop - de Sterrenwijs Academy is live!

Na een jaar hard werken aan het samenstellen van online content en veel leren over digitale leerplatforms en video’s opnemen, is de eerste module van mijn online training Energy Healing klaar en is de Sterrenwijs Academy geboren! Ik ben er heel blij mee en kijk ernaar uit om alles wat ik weet over energy healing met jullie te delen.

Het doel van de training is jou te helpen met energie te werken en dit in te zetten voor het creëren van balans en heelheid, zowel in jouw eigen leven als (wanneer je dat zou willen) in het helpen van anderen ✨ Dit doe ik door achtergrondinformatie, uitleg en instructies met je te delen via video’s en schriftelijke leidraden die je kunt downloaden van het digitale leerplatform. De eerste deelneemster is inmiddels begonnen en ik ben superblij met haar enthousiaste reactie op de content! 😊

Wil je weten of deze training ook iets voor jou is? Of wil je er meer over weten? Bekijk dan het programma met alle informatie over de inhoud en de vorm. Of vul onderstaand formulier in en dan hebben we snel contact!

Fijne dag! 🌸

(Door het invullen van dit formulier ben je nog niet ingeschreven en ben je géén overeenkomst aangegaan.)