Wat leuk dat je mijn site bezoekt, welkom!

Ik ben Emily van Houts. Bewustwording en het transformeren van pijn en verdriet naar bronnen van kracht en liefde hebben mij altijd uitermate geboeid.

Emily van Houts

Emily van Houts, Founder & owner Praktijk Sterrenwijs

Om wegen te vinden die deze processen kunnen bevorderen, heb ik verschillende opleidingen, trainingen en workshops gevolgd: aura- en chakrareading van Tuffie Vos, carrière & intuïtie van Amy Norman en Elizabeth Kleinveld, intuïtieve ontwikkeling bij Mens & Intuïtie, The Journey Intensive van Brandon Bays, diverse sjamanistische workshops bij Vida van der Veer (Praktijk Vederlicht), Reiki van Wessel Paternotte, Sjamanistische healing (Healing the Light Body van Alberto Villoldo) en Reconnective healing (van Eric Pearl). Met name in het Inca-sjamanisme kwam ik in een warm bad, een diep gevoel van herkenning. De ‘eenvoudige‘, maar o zo krachtige aardse wijsheid is voor mij een grote inspiratiebron.

Het is mijn passie om je te helpen weer bij je kern te komen, om je te begeleiden bij het helen van de relatie met jezelf en de wereld om je heen, zodat je in je kracht staat en vol liefde naar jezelf en je omgeving kijkt.