Energy Healing | Behandelwijzen | Sterrenwijzer | Mogelijkheden | Wie ben ik? | Contact

ENERGY HEALING

Lichamelijke, emotionele en geestelijke klachten kunnen we allemaal krijgen. Veel van deze klachten kun je ook weer helen door aan de oorsprong ervan te werken met energy healing. In de verschillende behandelingen werk ik met iemands lichtlichaam. Dit energieveld dat het fysieke lichaam omsluit, bevat een blauwdruk van het fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele gestel. In het energieveld is de oorsprong van klachten te vinden. Door met deze blauwdruk te werken, worden oorzaken van klachten ontdekt en geheeld, en dus niet slechts de klachten.

 

Innerlijke kracht en liefde

De genoemde behandelingen bij Sterrenwijs hebben hun oorsprong in het Sjamanisme. Daarnaast is ook Reconnective healing van invloed op de behandelingen.

In de behandelingen gaan we naar de oorsprongen van klachten, die regelmatig gekoppeld zijn aan (onbewuste) beperkende overtuigingen en patronen. Deze zijn vaak het resultaat van (oude) pijn en verdriet en op bepaalde momenten in ons leven kunnen ze ons duidelijk tegenhouden om het leven te leiden waar we van dromen. Door de behandelingen kunnen pijn, verdriet, lichamelijke klachten, beperkende overtuigingen en patronen getransformeerd worden, zodat er vrijheid en ruimte ontstaat. Hiermee sta je jezelf toe en ben je in staat om sterker in contact met je innerlijke kracht te zijn en meer liefde voor jezelf en je omgeving te voelen.

 

Adviezen

Na een sessie krijg je adviezen mee hoe je de energetische healing kunt integreren op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau. Dit werkt door in je dagelijks leven op een manier waar jij bewust voor gekozen hebt, een manier die jou ondersteunt en stimuleert. Middels de online Sterrenwijzer kun je overigens interactief achterhalen welke behandeling voor jou geschikt zou kunnen zijn.

NB. De energetische behandelingen bij Sterrenwijs kunnen heel goed gecombineerd worden met - maar zijn nadrukkelijk niet ter vervanging van - de reguliere geneeskunde.

 

[ naar boven ]