Beschikbare cursussen

In deze beknopte cursus reik ik je een aantal handvatten aan uit module 1, zodat je een beeld krijgt wat energy healing is en je er meteen al een begin mee kunt maken. In de uitgebreide training reik ik je krachtige en praktische energy healing technieken aan.
Voor meer informatie en om je in te schrijven ga je naar de Sterrenwijs Shop --> STERRENWIJS ENERGY HEALING – INTRODUCTIECURSUS
In module 2-Basis ga je de diepte in. Via verdiepende, praktisch toepasbare technieken en tools verrijk jij je kennis en ervaring in het werken met energie. Je gaat actief aan de slag met jouw heling waarbij ik je stap voor stap meeneem. Met behulp van duidelijke uitleg en instructies maak je een krachtige groei in jezelf en in het werken met (jouw) energie. Op een nog diepere laag laat je oude wonden en patronen los waardoor jouw innerlijke kracht en kwaliteiten nog meer beschikbaar voor je worden. Ik neem je graag mee op deze vervolgreis in de magische wereld van energy healing, op een praktisch toepasbare manier!
In module 1-Basis reik ik je krachtige tools en praktische technieken aan om te werken met energie en dit in te zetten voor jouw eigen heling. De energetische processen zetten jouw heling op krachtige wijze in gang, verhogen je bewustzijn en jouw spirituele vermogens.
Voor meer informatie en om je in te schrijven ga je naar de Sterrenwijs Shop --> STERRENWIJS ENERGY HEALING – MODULE 1 BASIS
In deze module ga je flink de diepte in. Via verdiepende, krachtige en praktisch toepasbare technieken en tools verrijk jij je kennis en ervaring in het werken met energie. Ook ontvang je een inwijding die een energetische helingsproces in gang zet, je bewustzijn en je spirituele vermogens verhoogt.
Voor meer informatie en om je in te schrijven ga je naar de Sterrenwijs Shop --> STERRENWIJS ENERGY HEALING – MODULE 2
In deze module reik ik je krachtige kennis, tools en praktische technieken aan om te werken met energie en dit in te zetten voor jouw eigen heling en die van anderen. Voor een nog diepere ontwikkeling en groei, ontvang je ook vier inwijdingen. Deze brengen een verdiepingsslag in jouw helingsprocessen, verhogen je bewustzijn en spirituele vermogens.
Voor meer informatie en om je in te schrijven ga je naar de Sterrenwijs Shop --> STERRENWIJS ENERGY HEALING – MODULE 1