Sterrenwijs Nieuwsbrief

Praktijk Sterrenwijs
Eerste Jan v.d. Heijdenstraat 32-3a
1072 TV Amsterdam
06-45229768
Contactformulier
Sterrenwijs.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sterrenwijs op LinkedIn

 

 


Het jaar 2012 is bijna ten einde. Voor velen, waaronder mijzelf, kenmerkte dit jaar zich door de vele en intense transformatieprocessen. Een enorm groeijaar waarbij veel van hetgeen oud was en niet meer paste, door ons werd losgelaten. Daarvoor in de plaats werd ruimte gecreëerd voor gedachtepatronen die ons blij maken. Grote veranderingen beginnen klein, met nieuwe gedachten. Consistente gedachten en sterke emoties creëeren onze realiteit, dat wordt ons nu overal aangereikt. Gisteravond hoorde ik het ook in de songtekst van rapper Winne die in het programma Ali B Op Volle Toeren een remake van een nummer van Doe Maar zong voor Henny Vrienten. Een mooie tekst over de controle die we hebben over hoe we ons voelen en hoe we grote invloed hebben op onze ervaringen. Hieronder tref je de link naar de video op YouTube aan:

Hierbij mijn nieuwsjaarswens voor jullie:

Ik wens je consistente goedvoelende gedachten toe. Dat je de prachtigste ervaringen creëert voor jezelf, vol vreugde, liefde en harmonie. Dat je geniet van het leven en je eigen creaties. En dat àls deze minder prettig zijn, je ze rap mag herkennen als de indicatoren van je gedachtegangen en je deze vol enthousiasme bijstuurt naar gedachten die je blij maken, hoop geven en je weer laten lachen. Zodat 2013 een jaar voor je wordt van onbedaarlijk veel lachen, eigen(wijs)heid en van intense gevoelens van vrijheid, liefde en geluk!
 

En mocht er oude pijn in de weg zitten die het je moeilijker maakt bij die blije gedachten te komen, dan help ik je zoals altijd graag deze te transformeren. Je kunt hiervoor ook nog steeds gebruik maken van de Sterrenwijsvoucher, die je cadeau kunt geven aan jezelf of een ander. Als extraatje krijg je met deze voucher tot 15 januari tien Euro korting op een behandeling naar keuze. Klik hier als je gebruik wilt maken van deze korting!


Een heel fijne, gezellige jaarwisseling gewenst en heel veel blijheid in 2013!


Hartegroet,


Emily van Houts
 

 

 

Dit is een e-mail van Emily van Houts - Sterrenwijs. Mijn doel is mensen te helpen oude pijn, beperkende gedachten en gedragingen los te laten zodat ze vanuit hun kern in het leven staan: authentiek, liefdevol en krachtig.

"Praktische spiritualiteit begint bij Sterrenwijs"