Energy Healing | Behandelwijzen | Sterrenwijzer |Mogelijkheden | Wie ben ik? | Contact

VERDERE MOGELIJKHEDEN

 

Transition- of overgangsrite

Voor het afsluiten van een bepaalde periode en/of voor het maken van een nieuwe start in ons leven, werkt het beter als we het oude hebben losgelaten. Dan hebben we alle energie beschikbaar voor de nieuwe fase en worden we niet tegengehouden door datgene wat we willen afsluiten. Voor het werkelijke afsluiten is het noodzakelijk dat oude angsten en overtuigingen uit het energieveld losgelaten worden, zodat er ruimte en energie beschikbaar komt voor het nieuwe. Voor een nog actievere start in de nieuwe fase, kan een transition rite heel goed gevolgd worden door een destiny retrieval.

 

Destiny Retrieval

In een soul retrieval wordt een reis naar het verleden gemaakt om een verloren zieledeel terug te vinden, maar er kan ook een reis gemaakt worden naar de toekomst. Een destiny retrieval kan helpen als je richting mist in je leven. Het hoeft niet een heel concreet antwoord te zijn in de zin van een heel specifiek levensdoel. Het is het bij je brengen van een energie van jouw toekomstige zelf, gepaard met een krachtdier, die je helpen je levensdoel (te ontdekken eventueel en) vorm te geven. Met een destiny retrieval komt er meer energie en kracht beschikbaar voor het verwezenlijken van de reden waarom je hier bent gekomen. Vanuit deze versterkte verbinding met je hoger zelf, krijg je een interne stimulans die je helpt de stappen te zetten op je (wellicht nieuwe) weg. En net als met een soul retrieval, maken we een nieuw contract – een die ondersteunend en bekrachtigend voor je werkt om je bestemming te gaan vormgeven. Een destiny retrieval is geschikt als je oude pijn van het verleden hebt losgelaten en nu richting mist, als je een andere kant op wilt in je leven maar niet weet welke of hoe, of als je je doel al wel weet en deze meer kracht bij wilt zetten.


Huis- / Ruimtereiniging

Om je goed te voelen draagt het bij dat de ruimte waarin je woont, slaapt en werkt een fijne en lichte energie heeft. Soms komt het voor dat er, ineens of na verloop van tijd, een andere sfeer in huis of in een ruimte heerst. Dit kan allerlei effecten hebben, van slecht slapen, verminderde concentratie, vermoeidheid, lusteloosheid, tot gevoelens van zwaarte en het niet op je gemak voelen in de ruimte of in het huis. Als je hier last van hebt, dan kan een huis- of ruimtereiniging helpen om je hier weer prettig en energiek te voelen. Na een reiniging kan de energie in de ruimte weer stromen en in plaats van zwaarte kun je weer een lichtheid en ontspannenheid ervaren.

Een huis en de energie in het huis staat altijd in directe verbinding met de bewoner(s). Dus datgene wat er zich afspeelt in het leven van degene die er woont, heeft invloed op de kwaliteit van de energie in het huis. Als er een zware periode bijvoorbeeld speelt of net achter de rug is, dan maakt dit de energie in het huis zwaar. Die zwaarte heeft vervolgens ook weer invloed op de persoon, die de eigen zwaarte thuis dan weer moeilijker los kan laten. Dit is dus een wisselwerking. Daarom heeft een huisreiniging ook een helende invloed op de bewoner(s) zelf. Deze reiniging doe ik op afstand. Wil je meer weten, neem dan even contact met me op.

 

Bands of Power

Mensen die gevoelig zijn, kunnen gemakkelijk energie van anderen of van bepaalde plaatsen oppikken, of hun eigen energie verliezen. Hierdoor kun je je erg moe voelen, of kun je ineens sterke gevoelens of stemmingswisselingen ervaren. Je kunt je energieveld krachtiger maken en beschermen met de Bands of Power. Dit is een Inca-inwijding waarbij er beschermende energiebanden in je energieveld worden geweven die ervoor zorgen dat ‘zware’ energie niet in jouw energieveld kan komen. Lichte (of positieve) energie kan er gewoon doorheen. In de sessie krijg je ook handvatten mee om de banden in kracht te laten toenemen. Deze banden groeien door je aandacht en met de tijd, waardoor ze sterker worden en je steeds meer ervaart dat je in je eigen kracht en energie blijft.

 

Munay-Ki

Munay betekent hart en liefde, en Ki kracht. De gedachte erbij is “wees wie je echt bent”. De Munay-Ki verbindt je weer met je hart, met de Aarde en het Universum en Al wat daarin leeft, op een liefdevolle en stille manier. De Munay-Ki is een inwijdingspad van 9 initiaties.

De oorsprong van de Munay-Ki ligt bij de eerste medicijnmannen en -vrouwen die zo’n 30.000 jaar geleden tijdens de ijstijd vanuit de Indus-vallei naar Amerika trokken. Gedurende de lange reizen zijn de grote initiaties van deze Earthkeepers, of Aardebewaarders, door verschillende veranderingsprocessen gegaan. De huidige inwijdingen van de Munay-Ki komen van de Q’ero sjamanen, de directe afstammelingen van de Inca, uit de berggebieden en amazone van Peru. Als bewaarders van oude en heilige wijsheid en als zorgdragers van de Aarde, voelen zij dat het nu tijd is om deze initiaties door te geven aan de Westerse wereld voor heling van mens en aarde. Deze inwijdingen zijn nu beschikbaar voor iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt.

Diep helende energieprocessen worden door de initiaties in beweging gezet. Je energieveld wordt gereinigd van zware energie die daar is achtergebleven na moeilijke periodes of trauma’s. Hierdoor wordt je energieveld lichter en kunnen je chakra’s weer gaan stralen met de heldere kleuren die ze van nature hebben - de kleuren van de regenboog.

Door de inwijdingen evolueren we naar een hogere frequentie, waardoor we ons meer en meer afstemmen op liefde. Het stelt ons in staat ons DNA te veranderen, waardoor onze lichamen zich kunnen aanpassen aan de frequentie van de nieuwe aarde, waarin we geleid worden door ons hart en door liefde en niet langer door pijn.

De profeties van de oude beschavingen, zoals de Inca, de Maya, de Hopi en meer, kondigen een nieuw mensenras aan; de mens die vrij is van angst en leeft vanuit het hart. De Munay-Ki is een prachtig middel om ons te ontwikkelen van homo sapiens naar “homo luminous” - de verlichte mens, scheppers van de nieuwe wereld, die begint op 21 december 2012. Deze nieuwe mens zijn wij zelf.

De initiaties

De Munay-Ki begint met 4 basis inwijdingen:
De eerste is de Helers rite. Door deze inwijding wordt de helende kracht van je handen gewekt. Het activeert je helende reis.
De Banden van Kracht is de tweede inwijding. Hierbij worden beschermende krachtbanden in je energieveld geweven.
De derde initiatie is de Harmonie rite. Deze inwijding verbindt je met de scheppende en organiserende principes van het Universum.
De laatste basisrite is de Zieners rite. Dit activeert je mogelijkheid om de onzichtbare werelden van energie waar te nemen.

Daarna volgen 3 Lineage Rites:
De Daykeepers rite, de Hoeder van de Dag, zet aan om je verbinding met het vrouwelijke te helen. Zowel je innerlijke vrouw, als je relatie met Moeder Aarde. Het helpt je om over angst heen te stappen en vrede en waarheid in praktijk te brengen.
De Wisdomkeepers rite, de Hoeder van Wijsheid, helpt je om je relatie met je innerlijke man en met Vader Zon te helen. Het verbindt je met de oude wijsheid, die je vol vreugde en vrede kunt gaan beoefenen.
De Earthkeepers rite, de Hoeder van de Aarde, verbindt je met een lijn van Aartsengelen, beschermers van ons sterrenstelsel. Je wordt een verzorger van alle leven op Aarde. Met deze inwijding wordt de kracht van je intentie, en daarmee van je creërend vermogen, vergroot.

En als laatste de nieuwe inwijdingen:
De Starkeepers rite, de Hoeder van de Sterren, is de transmissie die je stevig en veilig verankert in de tijd die komen gaat, rond 2012. Je chakra’s worden geïnformeerd met de laatste codes voor de Nieuwe Mens waardoor je DNA evolueert in dat van de homo luminous.
De Creator rite, de initiatie van de Schepper, is de laatste transmissie en deze activeert het Goddelijke Licht in jou. Het stelt je in staat je direct te verbinden met de Bron, met de Eenheid. Het gevoel van afgescheidenheid wordt een illusie. Deze initiatie is pas sinds de zomer van 2006 door te geven van mens tot mens.

De initiaties worden gegeven als energetische zaadjes. Door ze aandacht te geven en ze praktisch toe te passen in je dagelijks leven, kunnen ze tot grote bloei komen en zul je de innerlijke wijsheid hebben om jouw hemel hier op aarde te creëren.

De Munay-Ki verhoogt je bewustzijnsniveau en je gaat vanuit eigen verantwoordelijkheid naar situaties kijken.

Munay-Ki ontvangen

Wil je de Munay-Ki ontvangen, dan kan dit op verschillende manieren. De initiaties kunnen in individuele sessies doorgegeven worden of het kan in groepsverband. In groepsverband leer je ook hoe je de rites zelf weer door kunt geven aan dierbaren of mensen in je naaste omgeving. Dit oefenen we met elkaar. Je krijgt stencils mee over de rites die je ontvangen hebt en andere nuttige informatie.

Bij Sterrenwijs zijn er verschillende trajecten met bijbehorende tarieven mogelijk voor de Munay-Ki, afhankelijk of je de inwijdingen alleen wilt ontvangen, ook wilt leren doorgeven, in hoeveel sessies je de inwijdingen wilt ontvangen en of je het traject individueel of in groepsverband (vanaf twee deelnemers) wilt doen. Je kunt de inwijdingen in drie sessies ontvangen, waarbij in de eerste sessie de vier basisinwijdingen worden gegeven, in de tweede sessie de drie lineage inwijdingen en in de derde sessie de twee laatste inwijdingen. Je kunt er ook voor kiezen meer tijd tussen de inwijdingen te laten zitten voor integratie. Het is dan mogelijk om het in zeven keer te doen. In de eerste sessie ontvang je de eerste twee basisinwijdingen, in de tweede sessie de laatste twee van de basisinwijdingen, en in elke sessie daarna telkens een inwijding.

De Munay-Ki in zeven sessies:
De totale kosten voor het individueel, in zeven sessies, ontvangen van de initiaties zijn €350,-.
De totale kosten voor het individueel, in zeven sessies, ontvangen en leren doorgeven van de initiaties zijn €490,-.
De totale kosten per persoon voor het in groepsverband, in zeven sessies, ontvangen en leren doorgeven van de initiaties zijn €420,-.

De Munay-Ki in drie sessies:
De totale kosten voor het individueel, in drie sessies, ontvangen van de initiaties zijn €270,-.
De totale kosten voor het individueel, in drie sessies, ontvangen en leren doorgeven van de initiaties zijn €350,-.
De totale kosten per persoon voor het in groepsverband, in drie sessies, ontvangen en leren doorgeven van de initiaties zijn €300,-.

Het is mogelijk om per sessie te betalen, dus het totaalbedrag door drie of zeven te delen.

Bij het ontvangen van de inwijdingen ontvang je schriftelijk cursusmateriaal in elke sessie. Kies je voor een cursus waarbij je leert de initiaties door te geven, dan ontvang je tevens aan het einde van de cursus je eigen Pi-steen (inwijdingssteen) en een dvd over de Munay-Ki.

Wil je meer weten over de Munay-Ki of een afspraak maken, neem dan hier contact met me op.

 

Nusta Karpay – 7 inwijdingen, 7 chakra’s, 7 vrouwelijke kwaliteiten
 

Nusta betekent godin of prinses van de aarde, en Karpay inwijding. Deze inwijdingen heb ik rechtstreeks van de Paqo’s, de Inca sjamanen, ontvangen. De Nusta Karpay brengt harmonie en balans tussen onze vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten, waardoor we gebalanceerd in het leven kunnen staan. De inwijdingen worden puur energetisch doorgegeven. De Nusta Karpay zijn energetische zaadjes die je verbinden met je innerlijke (vrouwelijke) kracht en met je wijsheid, om datgene los te laten wat niet meer bij je past, om je kracht te omhelzen, je hart te openen, trouw te zijn aan jezelf en je eigen authenticiteit toe te laten. Zodat je jezelf niet langer beperkt maar jezelf bevrijdt en daarmee meer vreugde ervaart in jezelf en in je leven.
 
Eerste inwijding, eerste chakra: Mama Ocllo

 • Aarde, Verbinding met het vrouwelijke, Balans
 • Gronding
 • Het openen en verlichten van de 7 chakra’s

Tweede inwijding, tweede chakra: Doña Mujia

 • Water
 • Flexibiliteit, meestromen met je eigen groei
 • Bloeien

Derde inwijding, derde chakra: Mama Simona

 • Wortels
 • Verbinden met je roots, zowel energetisch als fysiek
 • Thuiskomen, je thuis weer vinden in jezelf 

Vierde inwijding, vierde chakra: Doña Theresa

 • Heling van het hart
 • Het openen van je hart
 • Verbinden met je gevoel  

Vijfde inwijding, vijfde chakra: Maria Sakapana

 • Wind
 • Uitspreken, expressie
 • Trouw zijn aan jezelf 

Zesde inwijding, zesde chakra: Huana Huaman Tiklla

 • Helderheid
 • Verbinden met visie, je innerlijke zicht
 • Openen van je derde oog

Zevende inwijding, zevende chakra: Thomasa Huaman Tiklla

 • Zegening
 • Integratie van de zeven inwijdingen
 • Transformatie 

De Nusta's zijn 'prinsessen van de aarde' en zo kunnen ze ons helpen hier meer te aarden. We gaan ons hier meer thuis voelen en meer aanwezig zijn. Vanuit een grotere verworven vrijheid door het loslaten van allerlei gedachten en patronen waarvan we dachten dat het zo hoort of moet. De Nusta's zijn energieën die licht brengen. Soms moeten we eerst wat zwaarte daarvoor loslaten en het ligt aan ons of we daarbij in de weerstand gaan of ons eraan overgeven. Als je durft te vertrouwen op het proces en in de overgave gaat, dan levert het je een diepere innerlijke rust en vrede op, je zult je lichter en meer bij jezelf en in je kracht voelen.

De Nusta Karpay bestaat uit zeven inwijdingen, begeleidende meditaties en schriftelijk cursusmateriaal. De inwijdingen kunnen per keer doorgegeven worden, dus in zeven sessies, of gegroepeerd in drie sessies. Bij het in drie sessies ontvangen van de inwijdingen, is de prijs € 300,-. Bij het in zeven sessies ontvangen van de inwijdingen, is de prijs € 350,-. Er kan per sessie betaald worden zonder extra kosten. 
 

Wil je meer weten over de Nusta Karpay of een afspraak maken, neem dan hier contact met me op.

Despacho ceremonie

Een Despacho Ceremonie is een eeuwenoude krachtige ceremonie, een heilig moment van bewust creëren met het Universum. Als je in ceremonie samen bent met de Bron en de zichtbare en onzichtbare werelden, brengt dat een bewuste interactie met Al wat Leeft. Het creëren van het Despacho ontstaat vanuit liefde, vanuit dankbaarheid voor alle zegeningen. Door je gebeden, wensen en intenties leven in te blazen in ceremonie, neem je de stap om de wereld van je dromen te creëren.

Een Despacho is een prachtig dankbaarheidoffer dat gemaakt wordt van allerlei natuurlijke materialen zoals bloemblaadjes, kruiden en zaden, rijst, suikergoed en allerlei symbolen die de wensen en intenties van de deelnemer(s) weergeven. Een kleurrijke mandala van de pracht van de natuur.

Als het offer compleet is, wordt je energieveld ermee gereinigd waarna het aan de natuur wordt gegeven voor transformatie. Een Despacho Ceremonie brengt diepe heling en transformatie. Het Despacho, als heilige energie-uitwisseling tussen jou, het Universum en Moeder Aarde, helpt je om in ‘Ayni’ - in juiste relatie - te komen met de wereld om je heen.

Een despacho kan zowel individueel als in groepsverband gedaan worden.
De groepsdespacho's zijn Ayni despacho's. We maken een kleurrijk dankoffer waarbij we stilstaan bij alles waar we dankbaar voor zijn, en bij onze dromen en wensen. Ayni - de wet van de wederkerigheid - brengt ons op haar beurt weer zegeningen.
Persoonlijke despacho ceremonies zijn afgestemd op je persoonlijke situatie en wensen. Dit kan zowel een Ayni Despacho zijn als een despacho voor succes in werk en zaken bijvoorbeeld.

Neem voor meer informatie over een persoonlijk despacho even contact met me op om je wensen te bespreken. Aan een individueel despacho kan een reiniging van je energieveld met krachtstenen vooraf gaan. De totale duur van de ceremonie is ongeveer 2 tot 2,5 uur.
 

Traditionele Q'ero reiniging energieveld

Heb je weleens momenten dat je je uit het lood geslagen voelt? Niet meer de puf voelt om dingen aan te pakken of vooruit te komen? Of ‘gewoon’ een diepe zwaarte in jezelf voelt? Dan kan deze reiniging met krachtstenen helpen om de zwaarte uit je te trekken. Deze energetische behandeling is een traditionele reiniging waarop de Q’ero, de Inca genezers uit Peru, dit tot op heden ook nog steeds doen. Het is een zeer diepe en krachtige reiniging waarbij heel veel zware energie in één keer uit je energieveld gehaald wordt en naar de Aarde wordt gebracht voor transformatie. Daarna voel je je lichter, opgeruimder en heb je meer energie.
 

[ naar boven ]