Energy Healing | Behandelwijzen | Sterrenwijzer | Mogelijkheden | Wie ben ik? | Contact

WIE BEN IK

Ik ben Emily van Houts. Bewustwording en het transformeren van pijn en verdriet naar bronnen van kracht en liefde hebben mij altijd uitermate geboeid. Om wegen te vinden die deze processen kunnen bevorderen, heb ik verschillende opleidingen, trainingen en workshops gevolgd: aura- en chakrareading van Tuffie Vos, carrière & intuïtie van Amy Norman en Elizabeth Kleinveld, intuïtieve ontwikkeling bij Mens & Intuitie, The Journey Intensive van Brandon Bays, diverse sjamanistische workshops bij Therese van der Veer (Praktijk Vederlicht), Reiki van Wessel Paternotte, Sjamanistische healing (Healing the Light Body van Alberto Villoldo) en Reconnective healing (van Eric Pearl). Met name in het Inca-sjamanisme kwam ik in een warm bad, een diep gevoel van herkenning. De ‘eenvoudige‘, maar o zo krachtige aardse wijsheid is voor mij een grote inspiratiebron. Het is mijn passie om je te helpen weer bij je kern te komen, om je te begeleiden bij het helen van de relatie met jezelf en de wereld om je heen, zodat je in je kracht staat en vol liefde naar jezelf en je omgeving kijkt.


Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, ben ik bereikbaar op 06-45229768, of maak gebruik van het contactformulier.

Adres:
“Sterrenwijs”
Eilandenbuurt
Almere-Buiten


Nieuwsbrief

Mocht je interesse hebben om mijn nieuwsbrief te ontvangen, maak dan gebruik van het aanmeldformulier om je aan te melden. Ben je reeds hiervoor aangemeld en wil je niet langer gebruik maken van deze dienst, kun je dit via dit formulier aangeven.